В последно време  новината за развода  на Бритни и Сам

...
В последно време  новината за развода  на Бритни и Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се отдаде на разврат с 5 непознати мъже

В последно време  новината за развода  на Бритни и Сам Асгари е на първите страници на пресата. Двойката поставя завършек на брака си след 14 месеца като семейство. Като се акцентира, че повода е нестабилното положение на поп певицата.

Мнозина се съгласиха с думите на брачна половинка й за странните лудории на законната му половинка. Социалните мрежи са цялостни с видеа, на която тя се демонстрира без облекла или танцува някакви луди танци.

Феновете от дълго време бият паника за несъответстващото положение на певицата. Но тя не вижда проблеми, а продължава  да се държи не като жена на 41 години, а като тийнейджърка в пубертета. А в този момент с цел да засегне някогашния си пусна видео, в което се вижда по какъв начин чества развода.

Спиърс въобще не скърби за Сам, а се отвори за нови запознанства и завършения. Поп звездата срещна пет младежи, с които прекара цялата вечер. И го  тиражира в мрежата.

„ Срещнах по този начин наречените „ другари ”, с които отидох на пържено пиле. После се изкъпах, облякох си шикозната зелена рокля и цяла нощ „ играх ” с тях! ”, загатна двусмислено Бритни.

На публикуваното  видео доказателство се вижда по какъв начин Бритни с въпросната мини рокля и слънчеви очила танцува в непозната къща. Мъж целува краката й, а след това задно с другите четири  момчета я сграбчват на ръце.

Засрамените почитатели на поп звездата разясняват: „ Що за разврат е това? ”, „ Поведението й е несъответстващо, незабавно й би трябвало психиатър! ”

Инфо:Wday.ru

Тагове: new Бритни Спиърс разврат Бритни Спиърс 5 мъже развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР